GALLERI

 

MBBR anlæg ved Demstrup Autotranport (i drift siden 2018).

Anlægget renser og genbruger vand fra vask af lastvogne, silobiler og entreprenørbiler.

Prøv at høre deres administrerende direktør Preben Hansen fortælle om anlægget. 

billeder af anlæg

Anlæg til rensning og genbrug af spildevand fra lastvognevask hos Frode Laursen (Odense). I baggrunden kan man også se en tank som opsamler regnvand og er en del af anlægget. Den rød og blå container erstatter sandfangstanken som ikke findes på stedet.
Anlægget renser spildevand fra vask af jern komponenter i Cimbria (Litomyšl, Tjekkiet). Renset vand er brugt til vask igen. Sådan cirkulerer det samme procesvand i anlægget hele tiden. Der tilsættes kun lidt vand på grund af fordampning.
Anlæg til rensning og genbrug af spildevand fra lastvognevask hos Ole Larsen (Brabrand). Halvdelen er anlægget er bioreaktor. I den højre ende af anlægget kan man se teknikrummet med sandfiltre, buffertank og eltavle.
Anlæg til rensning og genbrug af spildevand fra lastvognevask hos Frode Laursen (Stenkullen). Enheden til venstre er selve anlægget og den anden er teknikrummet til vaskehallen.
Anlæg til rensning og genbrug af spildevand fra busvask hos Arriva (Ringsted).
Anlæg til rensning og genbrug af spildevand fra lastvognevask hos Demstrup Autotransport (Demstrup). Den biologiske renseprocess forgår i den mørkegrøn tank (bioreaktor - 30 000 l). Der er også fire sandfiltre og en buffertank til genbrugsvand (den lysegrøn tank).
Den tank der er lavet af sinus plader er en bioreaktor (på 30 000 l) hvor den biologiske process forgår. Den renser spildevand fra busvask hos Arriva (Gladsaxe).
En del af udstyret (buffertank, sandfiltre og eltavle) som efter ønske blev monteret inde i vaskehallen hos Arriva (Gladsaxe).
Udstyret inde i teknikrummet på anlægget hos Ole Larsen (Brabrand).

KONSTRUKTION AF ANLÆG

Rensningsanlæg uden hus med alt udstyr inkluderet.
Den samlede konstruktion er lavet af galvaniseret stål og isolerede sandwichpaneler.
Huset er lavet af sandwichpaneler med isoleringsevner.
Bundrammen er lavet af galvaniseret stål.
Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.