Taking too long? Close loading screen.

Arkiver

Det siger vores kunder

"Vi har ved Washbox “The Carwash Creators” valgt at bruge et vandrecirkuleringsanlæg fra Cleantech Aqua, da det leverer en vandkvalitet som ikke før er set i bilvaskbranchen. Anlægget er koblet til nettet, hvilket gør at vi har adgang til online overvågning og data af kvaliteten på udleveret vand. Anlægget er også opsat til at sende besked, hvis der skal justeres på kvaliteten. Anlægget er selvrensende og kræver minimal vedligeholdelse, da der kører en natlige rengøringscyklus, så det er klar til drift. Vi har pt. 9 anlæg i drift, som alle lever op til vores forventninger og flere i ordre. Vi kan varmt anbefale vandrecirkuleringsanlæg fra Cleantech Aqua."
Leif Husum
Tekniker ved Washbox ''The Carwash Creators''
"Jeg vil klart anbefale Cleantech Aqua til andre, der gerne vil spare på drikkevandet. Før vi fik rensningsanlægget, i vores vaskehal i Aalborg, brugte vi 9.157 m3 friskvand om året, og efter det blev etableret bruger vi kun 458 m3 friskvand om året. Det vil sige, at vi på de 9,5 år har sparet 87.000 m3. vand, hvilket svarer til 2.987.000 kr., så anlægget er tjent ind mange gange. Det har kørt upåklageligt i 9,5 år - vi har kun haft et par mindre reparationer. Der er ingen daglig pasning, jeg renser kun en si hver fredag, så det passer altså mere eller mindre sig selv."
Mogens Carlsen
Mekaniker ved Keolis
"Vi valgte at få et anlæg, fordi man skal spare på vandet. Og på et tidspunkt vil vi ikke få lov til at vaske biler med rent drikkevand. Der er helt klart miljømæssige fordele, fordi vi reducerer miljøbelastning, og rent økonomisk er det også en god ide. Indtil videre har vi sparet 3.500 m3 friskvand og ca. 136.000 kr. på vandregningen. Nu har vi også fået en større regnvandstank på 25 m3, så vi køber slet ikke noget drikkevand til at supplere for det, som bilerne tager med ud af vaskehallen. Vi har også fået et meget bedre miljø i vaskehallen. Før lugtede det som råddent æg, det var forfærdeligt at gå der. Nu har vi et rigtig fint miljø i vaskehallen, som også er meget bedre for helbredet for, dem der vasker i hallen. Jeg vil klart anbefale Cleantech Aqua da jeg er meget glad for anlægget og de er også nogen flinke mennesker."
Ole Printz Larsen
Bestyrelsesformand & Ejer af Ole Larsen Transport A/S
"Vi vasker mange lastbiler hver dag, og derfor giver det rigtig god mening, at vi kan få det beskidte vand renset og bruge det igen og igen. Med rensningsanlægget opnår vi både en grønnere profil ved at forbruge mindre drikkevand samtidig med, at vi sparer vi en del på vandregningen. På tre år har vi sparet ca. 17.800 m3 drikkevand og 657.000 kr. Og så er det virkelig smart, at man med deres online styringsprogram hele tiden kan se, hvordan anlægget kører."
Preben Hansen
Indehaver & Direktør i Demstrup Autotransport
"For os har anlægget løst problemet med en meget ubehagelig lugt i vaskehallen. Anlægget har fuldstændig fjernet lugten og vi glæder os over et dejligt miljø i vaskehallen. Samtidig med at vi sparer på vandudgifterne, så gør vi driften af vaskehallen mere bæredygtigt ved at genbruge alt vand fra bilvask. Det er også fantastisk at anlægget er vedligeholdelsesfrit. Vi har haft det i 8 år og jeg gør ikke noget for at passe anlægget - der er bare et håndtag jeg skal dreje en gang hver 14 dage for at skylle filteret. Det at der er ingen vedligehold sætter jeg i min travl hverdag en stor pris på."
Allan Sørensen
Driftsleder i Brønderslev Flytteforretning

Vil du gerne komme og se et anlæg? Så ring til os, så vi kan arrangøre en fremvisning til dig.

Scroll to Top
Scroll til toppen