Taking too long? Close loading screen.

Arkiver

Miljøpolitik

Cleantech Aqua A/S er en miljøbevist virksomhed, der lever op til de høje miljøkrav, der stilles til en moderne virksomhed som arbejder globalt med miljø.

Vi skaber vandrensningsløsninger og genbrug af vand til vores kunder, med vores ansatte medarbejdere som nøglen til succes. Det kræver ikke blot tilstedeværelse og kompetence men, et glad og tilfreds personale med et godt arbejdsmiljø og som er motiveret til, at yde den nødvendige indsats for kunden.

Vi arbejder i flere lande og sørger for hele tiden, at tilpasse kompetencer og produkter så de matcher lovgivning og krav i de forskellige lande .

"

Vores ambition er at være de bedste på vandrensningsområdet, som vi opnår ved intensiv forskning og udvikling af vores produkter samt via vores kompetente personale.

Vi gør en forskel

Vi vurderer den miljømæssige præstation, når der vælges leverandører og underleverandører, entreprenører og partnere. En stabil og miljøansvarlig leverence er altafgørende for, at vi kan leve op til vores målsætning i miljøpolitikken og levere kvalitet til tiden til vores internationale kunder.

Vi står klar til at hjælpe dig på vej

Scroll to Top
Scroll til toppen